Acasa - AREA - Case inteligente - Smart Home, Energie regenerabila

Disponibil in curand !

Smart Home of the future

Solutia noastra smart pentru confortul casei tale

Dorim sa aducem tehnologia viitorului in casele dumneavostra prin solutii complete de sisteme de securitate si automatizare, implementarea de proiecte smart home si integrarea lor intr-un sistem smart intuitiv si usor de utilizat. O echipa profesionala care va sta la dispozitia dumneavoastra in orice moment cu informatii, planuri de proiecte, implementare si montaj al sistemelor smart home disponibile pe site-ul nostru.

Smart Home Security

Solutii pentru o casa sigura

Oferim o gama larga de produse smart home security pentru securizarea casei dumneavoastra intr-un mod rapid si smart conectat in orice moment prin control de la distanta pentru securizarea si monitorizarea locuintei dumneavoastra.

Produsele Sonoff

Solutii pentru o casa smart

Sonoff ofera o gama larga de produse smart home pentru automatizarea casei dumneavoastra , solutii complete de control inteligent al electrocasnicelor ,luminilor sau orice sistem electric din casa dumneavoastra. Conectat in permanenta prin aplicatia eWeLink disponibila pe Android sau iOS

Instalatii electrice

Echipa perfecta pentru proiectul tau

Echipa profesionala cu o vasta experienta in proiectarea si implementarea de instalatii electrice rezidentiale si industriale complete pregatita sa va ajute in proiectele dumneavoastra.

Energie Regenerabila

Solutii pentru o casa independenta

In viziunea noastra o casa smart a viitorului trebuie sa includa si solutii de sustenabilitate asa ca va punem la dispozitie o gama completa de instalatii pentru captarea si stocarea de energie electrica si termica.

Consultanta

Gandim impreuna cele mai bune solutii pentru transformarea casei tale intr-una inteligenta care sa acopere toate nevoile tale.

Configurare

Iti configuram sistemul dupa exigentele tale. Iti creem scenarii personalizate ca tu sa te bucuri in totalitate de investitia facuta.

Instalare

Te putem ajuta inca din faza de proiect dar intervenim si in spatiile deja finisate sau in renovare.

Suport Tehnic

Orice produs vine cu suport tehnic telefonic sau online, oricand. Astfel chiar nu vei mai avea nici o grija.

Ultimele produse adaugate: