Soneria inteligentă. Merită sau nu? - AREA - Case inteligente - Smart Home, Energie regenerabila

Disponibil in curand !

Soneria inteligentă. Merită sau nu?

În ziua de astăzi se inventează tot felul de dispozitive inteligente care să ne facă viața mai ușoară într-un fel sau altul. Unul dintre cele mai subestimate dispozitive de siguranță este soneria, pe care atât de multă lume o utilizează. Problema cu soneriile tradiționale este că atunci când cineva sună nu ști cine este de fapt de cealaltă parte a uși, iar dacă nu ai un gard de joasă înălțime sau un vizor la ușă, atunci și tu și familia ta vă expuneți constant la pericolul necunoscutului.

Tu hotărăști dacă vrei să investești în locuința ta și siguranța familiei tale, dar noi ne simțim responsabili să îți transmitem care sunt beneficiile de care vei avea parte dacă achiziționezi o sonerie inteligentă.

1.Ști cine e la ușă chiar dacă nu ești acasă

 Cu siguranță este important să ști cine este la ușă atunci când urmează să o deschizi pentru că de partea cealaltă poate fi vecinul care vrea o lingură de zahăr, curierul care ți-a adus un pachet sau hoțul care te așteaptă după cotitură. Odată ce ai instalat un interfon SMART, vei putea vedea cine a sunat la ușă nu numai când ești acasă, dar și atunci când ești plecat. Prin intermediul aplicației la care se conectează acest dispozitiv inteligent poți vedea cine ți-a călcat pragul chiar și atunci când nu ești în apropierea soneriei.

2.Sunt mult mai convenabile decât o sonerie clasică

Soneria clasică își face treaba atunci când trebuie să te anunțe că cineva este la ușă, însă o sonerie wireless este mult mai convenabilă pentru că vine cu o mulțime de caracteristici suplimentare. Cum e atunci când ai un copil mic în casă care la ora prânzului a adormit cu greu și sună cineva la sonerie și îl trezește? Nu prea bine. O sonerie SMART îți va permite să alegi și intervalele orare în care să nu fi deranjat de ceilalți sau, cel puțin, soneria să nu îi deranjeze pe cei din casă.

3.Străjerul ușii pe timp de noapte

Majoritatea interfoanelor SMART au încorporat un senzor de mișcare și un senzor infraroșu pentru a putea detecta pe oricine se apropie de locuința ta atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Pe lângă asta, un astfel de interfon wireless îți va trimite automat o notificare chiar dacă persoana care s-a apropiat de casă a sunat sau nu la sonerie.

4.Poți comunica cu vizitatorii de la distanță

Pandemia ne-a dovedit că există cazuri când trebuie să păstrăm distanța, iar o sonerie fără fir te poate ajuta să faci asta. Acest dispozitiv SMART are un sistem ce îți permite să comunici direct cu persoana care se află de cealaltă parte a ușii fără să trebuiască să scoți capul afară din locuință.  Și dacă nu e cazul să păstrezi distanța, poate că pur și simplu nu ai apucat să pui un tricou curat pe tine și nu vrei să te afișezi oricum în fața vizitatorilor.

5.Indicator vizual ce ține la distanță hoții

Dacă nu ești fotogenic și nu îți plac pozele, imaginează-ți cum e pentru hoț să vadă o sonerie cu cameră care se activează și capturează instant imaginea din fața sa atunci când calcă pragul unui necunoscut. Ups! Cu siguranță hoții nu sunt primii care stau la codă să fie fotografiați de dispozitivele inteligente de securitate a locuinței și astfel, o sonerie video este indicatorul perfect că ar trebui să stea departe de locuința ta.

Pe lângă aceste beneficii, o sonerie SMART este ușor de montat și conectat la telefonul tău și îți poate oferi siguranță în doar câteva minute.

Recomandările noastre:

Video interfon wireless cu camera HD Amiko

Interfon video SMART wireless cu cameră HD încorporată, cu apelare directă prin internet, pe telefon sau tabletă. Camera video și interfonul bidirecțional pot fi accesate de la distanță, iar senzorul de mișcare te alertează dacă cineva s-a apropiat de ușă atât în timpul zilei, cât și în timpul nopții.

Sonerie wireless video inteligenta WiFi, HD

Aceasta sonerie SMART cu videointerfon este o soluție excelentă pentru monitorizarea vizitatorilor. Pentru că soneria se conectează la internet, chiar dacă nu ești acasă poți vedea și poți comunica cu persoanele care suna la ușa ta.

Pachet sonerie video Smart WiFi si receptor wireless D13

Această sonerie video inteligentă dispune de o cameră integrată de 2 MP cu o rezoluție video 1920×1080 ce îți permite să preluați apelurile video sau audio cu o bună calitate. Camera are un unghi de cuprindere de 166 de grade, iar microfonul cu funcția de anulare a zgomotului funcționează în doua direcții, astfel încât poți discuta cu cei care se află în fața soneriei. Senzorul de mișcare este unul de bună calitate și te poate anunța printr-o notificare pe telefon atunci când detectează mișcare în fața ușii. Așadar, vei putea vedea cu ușurință dacă sunt persoane care se plimba pe lângă ușă. Nici pe timp de noapte nu trebuie sa îți faci griji, datorită ledurilor cu infraroșu, soneria va capta imagini clare chiar daca este complet întuneric în locul în care este poziționată.

Iată cum un simplu dispozitiv SMART îți poate transforma locuința într-una inteligentă și îți poate oferi confortul și siguranța de care ai nevoie. Și tu poți avea o casă SMART, iar o sonerie inteligentă este dispozitivul perfect cu care să începi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *