Singurele produse de care ai nevoie pentru a economisi curent - AREA - Case inteligente - Smart Home, Energie regenerabila

Disponibil in curand !

Singurele produse de care ai nevoie pentru a economisi curent

Ne aflăm într-o perioadă extrem de dificilă în care facturile, fie ele la electricitate, gaz sau apă, tot cresc și par că nu se mai opresc. Este dificil să ți sub control resursele locuinței tale mai ales în cadrul unei locuințe de medii și mari dimensiuni. Și din păcate,a fiecare kilowatt consumat în plus se simte în buzunarul tău și nu este un sentiment plăcut să primești facturi colosale și să trebuiască să găsești o metodă prin care să le plătești făcând economie în alte părți.

Un lucru pe care poate că nu l-ai luat în considerare este „electricitatea vampir”. Aceasta se referă la consumul de energie electrică al aparatelor care rămân în priză și atunci când nu sunt utilizate. Poate nu ți se pare ceva extraordinar, dar atunci când faci o listă a aparatelor care se află în priză, s-ar putea să realizezi că se adună. Spre exemplu, router-ul de internet, mașina de spălat, microundele, aerul condiționat, televizorul, sistemul audio, calculatorul și așa mai departe. În medie, aceste dispozitive îți pot crește factura la curent cu aproximativ 500 de lei pe an, doar prin consumul pe care îl fac atunci când nu sunt utilizate.

Din fericire pentru tine, orice problemă are și o soluție SMART. Tot ce trebuie să faci este să alegi produsul inteligent care se potrivește nevoii tale și pentru că știm că piața dispozitivelor inteligente este mare, noi ți-am pregătit două sugestii care te vor ajuta să îți reduci factura la curent fără să te agiți prea mult.

1. Contor cu monitorizare consum

La prima vedere poate suna puțin complicat, mai ales dacă te gândești la contorul normal de electricitate. Un contor inteligent are mult mai multe funcții decât contorul obișnuit și îți permite să monitorizezi consumul în timp real prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil. Totodată, un astfel de contor te ajută să și controlezi aparatele conectate pentru a reduce acel consum inutil de electricitate. Sună bine, nu?

Recomandarea noastră:

Contor inteligent WiFi monofazat cu monitorizare consum

Cu acest contor inteligent WiFi monofazat cu monitorizare consum vei putea ști care este consumul de curent în fiecare moment indiferent dacă ești acasă sau nu. Totodată, acest contor inteligent îți permite să gestionezi diferitele dispozitive conectate la acesta în mod direct prin intermediul aplicației dedicate sau prin funcția de temporizare.

2. Priza inteligentă

Nu îți fă griji! Nu trebuie să te pui să înlocuiești toate prizele din casă! O priză inteligentă vine ca o completare a celor deja existente. Tot ce trebuie să faci este să introduci priza SMART în priza normală și să o conectezi la aplicația dedicată pentru telefonul mobil. Nimic mai simplu! O astfel de priză programabilă îți oferă control deplin asupra tuturor aparatelor conectate la aceasta și te ajută să monitorizezi consumul de electricitate și să gestionezi aparatele electrice conectate.

Recomandările noastre:

Priza inteligenta programabila WiFi, 16A cu LED RGB, compatibila cu Tuya / SmartLife, Alexa si Google Assistant

Știai că poți transforma aproape orice fel de echipament electronic într-un dispozitiv inteligent? Poți face foarte ușor acest lucru prin conectarea oricărui dispozitiv la o priză inteligentă și automat îl vei putea programa când să pornească, când să se oprească și multe altele asemenea. Un dispozitiv electronic lăsat în regim de așteptare consumă energie. Cu o priză inteligentă îl poți opri de tot, reducând astfel consumul inutil de electricitate. De asemenea, această priză SMART te va ajuta să monitorizezi consumul de energie electrică și îți va oferi protecție atunci când apar suprasarcini în rețeaua de electricitate.

Priza inteligenta Tuya ZigBee 16A 220V

Această priză inteligentă poate fi folosită pentru a transforma o priză de perete tradițională într-o priză SMART. Aceasta trebuie să fie conectata la un gateway sau un coordonator Zigbee pentru a fi controlată de la distanță și automat, ca parte a unui sistem de casă inteligentă Zigbee. Această priza inteligentă funcționează cu Amazon Alexa și Google Home Assistant și îți permite să monitorizezi în timp real starea aparatelor tale de uz casnic prin aplicația „Smart Life” prin intermediul smartphone-ului.

Iată cum doar câteva dispozitive inteligente utilizate împreună, sau separat, te pot ajuta să gestionezi consumul de energie electrică chiar de pe telefonul tău mobil, reducând astfel și valoarea facturii de curent. Fie că vorbim despre „electricitatea vampir” sau pur și simplu despre monitorizarea consumului general al locuinței, aceste dispozitive sunt partenerul tău NUMĂRUL 1.

Ce mai aștepți?! Alege dispozitivul inteligent care ți se potrivește și începe și tu să ți sub control facturile obraznice de energie electrică. În plus, luna aceasta primești și un CADOU SMART la orice comandă de minim 500 de RON făcută pe website-ul AREA – Case inteligente. Locuința ta inteligentă este acum la un click distanță!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *