Dispozitive SMART pe care să le ai în 2022 - AREA

Disponibil in curand !

Dispozitive SMART pe care să le ai în 2022

2022 a venit și, pe lângă sănătate și belșug, fiecare dintre noi își dorește pentru casa sa:

  • mai multă siguranță
  • mai mult confort
  • și facturi mai mici

 

La început de an am făcut pentru dumneavoastră o primă selecție de produse care să vă ajute să obțineți eficiență și confort în casa dumneavoastră.

1. Senzorul de gaz Wi-Fi Shelly – SIGURANȚĂ

Foarte multe din aparatele și dotările pe care le avem în casă depind de utilizarea gazului. Din păcate multe dintre locuințele din România nu sunt dotate cu senzori care să detecteze o eventuală scurgere de gaz, care poate fi extrem de periculoasă sau chiar fatală. Senzorul de gaz Shelly va detecta o scurgere oricât de mică, oferind astfel o protecție sporită familiei și locuinței dumneavoastră. Azi mai mult decât oricând suntem nevoiți să lucrăm sau să învățăm de acasă. Indiferent de cât de mică ar fi scurgerea de gaz senzorul de gaz Shelly va trimite automat o notificare, semnalând astfel existența unui pericol.

senzor gazsenzor gazsenzor gaz

În ceea ce privește persoanele în vârstă, se știe că de multe ori uită să închidă aragazul sau că, din cauza vârstei mai înaintate, nu mai detectează în mod natural și rapid mirosul de gaz. În caz de pericol acest senzor de gaz va emite fascicole intermitente cu lumină roșie strălucitoare, va declanșa o alarmă auditivă puternică, astfel încât dumneavoastră și familia să părăsiți spațiul în siguranță.

senzor gazsenzor gazsenzor gaz notificare telefon

Senzorul de gaz poate fi amplasat oriunde în casă, iar în combinație cu alte dispozitive smart pe care le instalați puteți crea „scenarii” de acțiune, astfel încât atunci când este o scurgere de gaz să se întrerupă curentul, să se descuie ușile sau să se deschidă geamurile în mod automat pentru a putea aerisi locuința mai repede.

2. Senzor de mișcare Shelly Motion – CONFORT

Fie că vreți să aveți parte de declanșarea unei lumini discrete atunci când mergeți noaptea prin locuință sau vreți ca dimineața să vă treziți treptat, Shelly Motion este dispozitivul care vă poate ajuta.

 

Cu o putere de detectare a mișcărilor în mai puțin de 200 milisecunde (cam cât ne ia ca să clipim), senzorul de mișcare Shelly Motion va declanșa în timp real aprinderea unei lumini de avertizare. Acest senzor de mișcare are autonomie de peste un an, iar încărcarea bateriei este ușoară și rapidă.  Fiind echipat cu cel mai mic modem Wi-Fi din lume, Shelly Motion nu are nevoie de conectare prin HUB.  Cele 256 nivele de sensibilitate permit ajustarea distanței și a mișcării la care senzorul reacționează.

senzor miscaresenzor miscaresenzor miscare

În combinație cu alte dispozitive va genera un plus de avantaje. De exemplu prin combinarea senzorului de mișcare cu  dispozitivul de control al luminozității  Shelly 1 puteți seta aprinderea automată a luminii la intrarea în încăpere. În combinație cu Shelly Dimmer 2 te vei putea trezi la 2 noaptea pentru o gustare fără să-i trezești pe ceilalți sau să-ți iriți ochii cu o lumină prea puternică. Senzorul de mișcare este perfect compatibil cu Alexa, Home Assistant, Smartthings, Windows/Mas și alte platforme de automatizare.

3. Becul „Inteligent” și „Romantic” Shelly Vintage G125 – FACTURĂ MAI MICĂ

Cu un design spectaculos, inspirat de becul proiectat inițial de Edison, Shelly Vintage este mai mult decât pare la prima vedere. Acest bec vintage are abilitatea de a controla intensitatea luminii în funcție de momentul din zi sau de cât de luminoasă sau întunecată este lumina de afară. De asemenea, în funcție de efectul pe care doriți să-l obțineți, puteți crea ambianța perfectă momentului din zi sau spațiului în care vă aflați. Grație „inteligenței” sale becul vintage Shelly G125 cunoaște când răsare și apune soarele în locația dumneavoastră și va regla intensitatea luminii, reducând astfel consumul inutil de energie. Iar dacă vreți o atmosferă romantică … nimic mai simplu … cu o singură apăsare de buton în telefon puteți programa becul să vă ofere ambianța perfectă.

bec vintage, lumina difuzabec vintage, lumina difuzabec vintage, lumina difuza

Așa cum am menționat la începutul acestui articol, aceasta este o primă selecție de dispozitive inteligente pentru a avea o CASĂ INTELIGENTĂ. Pentru că părerea dumneavoastră contează vă rugăm să ne lăsați un comentariu la acest articol, întrebările dumneavoastră sau sugestii pentru materiale viitoare.

AREA Case Inteligente

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *