Piesa centrală într-o locuință SMART - AREA - Case inteligente - Smart Home, Energie regenerabila

Disponibil in curand !

Piesa centrală într-o locuință SMART

Trăim în era tehnologiei, o eră în care oricine poate să își creeze o locuință inteligentă. Există nenumărate dispozitive precum priza inteligentă, lampa SMART, camera de supraveghere Wi-Fi sau senzorul de mișcare, care nu necesită integrarea din timpul construcției locuinței. Aceste dispozitive pot fi atașate direct la priză și se conectează la rețeaua Wi-Fi a locuinței tale.

Apare o nouă problemă: multe dispozitive, multe aplicații și diferite modalități de gestionare. Soluția constă într-un modul gateway inteligent care să interconecteze dispozitivele SMART din locuința ta pentru a face utilizarea acestora mai facilă.

Un gateway este un dispozitiv inteligent care conectează dispozitivele SMART din locuința ta și mediază comunicarea dintre acestea. Acesta colectează informațiile dispozitivelor conectate și traduce protocoalele de comunicare. În acest fel, controlul tuturor dispozitivelor se poate face prin intermediul unei singure aplicații de pe telefonul mobil. Totodată, având toate aceste dispozitive conectate într-un singur loc, se pot crea scenarii de automatizare a locuinței. De exemplu, la intrarea în casă, senzorul de mișcare a transmis informația în aplicație, iar lumina de la lampa inteligentă s-a aprins pentru a-ți lumina calea. Sau, la detectarea mișcării pe camera de supraveghere WiFi, luminile se vor aprinde în casă.

Cu siguranță ai nevoie de un asemenea dispozitiv SMART în locuința ta, mai ales dacă deja ai o locuință echipată cu mai multe dispozitive inteligente. Iar dacă încă nu ai o locuință SMART, dar îți dorești să începi de undeva, poți consulta lista de produse propuse mai jos și poți interconecta aceste dispozitive cu ajutorul modulului gateway pentru a face utilizarea acestora mai rapidă și mai ușoară.

Produsele din acest articol:

Smart Multi-module Gateway

Cu acest modul inteligent poți controla sub-dispozitivele conectate prin telefonul mobil din orice loc și la orice moment. Acesta este des utilizat pentru funcția de executare a scenariilor și automatizărilor chiar și atunci când dispozitivele nu sunt conectate la rețea.

Priza inteligenta Shelly Plug, 16A (3500w), monitorizare consum, control Wi-Fi

Priza inteligentă Wi-Fi Shelly Plug este proiectată pentru a se încadra perfect într-o priză standard. Aceasta controlează automat iluminatul, încălzirea sau orice alt aparat electric conectat, vă permite să gestionați sursele electrice cu o putere de până la 3500W (16A) și să primiți informații despre consum în același timp.

Priza inteligenta Shelly Plug, 16A (3500w), monitorizare consum, control Wi-Fi

Lampa LED inteligenta aplicatie Tuya

Această lampă SMART poate fi controlată de la distanță prin intermediul telecomenzii sau a aplicației dedicate pentru telefonul mobil. Poți seta cu ușurință culoarea, luminozitatea și viteza de schimbare a culorii fără să mai trebuiască să te dai jos din pat.

Cameră inteligentă pentru exterior Tuya

Această cameră SMART te ajută să îți supraveghezi locuința în fiecare moment. Grație rezoluției full HD, imaginile surprinse sunt de înaltă calitate, iar funcția de audio bidirecțional îți permite să vorbești și să asculți ce se întâmplă în încăpere ca și cum ai fi acolo, direct de pe telefonul mobil. Camera wireless are încorporată inteligența artificială și are rolul de a detecta doar activitățile și mișcările umane, împiedicând producerea unor alarme false determinate de mișcarea animalelor sau ale altor obiecte. Mai mult decât atât, camera de supraveghere nu doar detectează, dar și urmărește activitățile umane. Camera are rotație de 350 ˚ în plan orizontal și permite supravegherea în timpul nopții datorită celor 3 moduri de vizualizare.

Shelly Motion Wi-Fi (senzor de mișcare si vibrație)

Shelly Motion este produsul fantastic al lui Shelly, lansat în 2021. Acesta are o tehnologie unică și de ultimă generație. Noua generație Motion Sensor este alimentată de cipul Wi-Fi IoT Wi-Fi Silicon Labs, cel mai mic modem Wi-Fi consumator de energie din producția de masă din lume. Bateria reîncărcabilă încorporată de 6500 mAh îți oferă mai mult de 1 an de viață a bateriei cu o singură încărcare, în timp ce conexiunea Wi-Fi este întotdeauna online!

Aceste câteva dispozitive inteligente sunt simplu de instalat și de utilizat și sunt prietenoase cu bugetul tău. Pe lângă asta, luna aceasta beneficiezi de un CADOU SPECIAL la achizițiile de minim 500 RON. Profită acum de această oportunitate și transformă-ți locuința în una SMART!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *