Pericolele invizibile sub control SMART - AREA - Case inteligente - Smart Home, Energie regenerabila

Disponibil in curand !

Pericolele invizibile sub control SMART

Accidente se pot întâmpla, însă atunci când vine vorba de locuința ta, bunurile tale și mai ales familia ta, siguranța ar trebui să fie pe primul loc. Într-adevăr, o asigurare te va despăgubi în caz de dezastru, dar nu ar fi oare mai bine să nu trebuiască să treci prin tot calvarul inspecțiilor firmelor de asigurări, reconstruirii locuinței sau înlocuirii bunurilor?

Dacă te întrebi despre ce pericole discutăm, este vorba de inundații, scurgeri de gaz sau incendii. Acestea sunt „invizibile” pentru că într-o primă instanță sunt nedetectabile sau cel puțin așa este dacă nu ești echipat cu dispozitivele potrivite. Până să îți dai seama ce se întâmplă, baia s-a inundat și vecinul sună disperat pentru că îi curge apa în cap, scurgerile de gaz au avut loc și toată lumea este evacuată din clădire sau focul s-a aprins și e prea târziu să îl mai stingi pe cont propriu.

În loc să ții echipajele de intervenție pe apelare rapidă, mai bine te înarmezi cu câteva dispozitive inteligente, care te apără pe tine și familia ta și te ajută să eviți stricăciunile și accidentele iremediabile. Este vorba despre câțiva senzori inteligenți care nu fac altceva decât să monitorizeze non-stop temperatura, nivelele de umiditate, monoxid de carbon, formaldehide sau compuși organici volatili și care te alertează în secunda imediată în care au detectat un nivel mai ridicat decât cel prestabilit. Dacă ești acasă, poți interveni imediat, iar dacă ești plecat poți conștientiza situația și poți trimite pe cineva să rezolve problema pentru ca aceasta să nu escaladeze. Astfel de senzori sunt o necesitate când vine vorba de protecția inteligentă, iar prețul lor este prietenos cu buzunarul tău.

Recomandările noastre:

Senzor detectare gaz cu afisaj LCD, cu conexiune WI-FI, compatibil cu Tuya si Smart Life

Acesta este un senzor de gaz wireless care detectează și temperatura ridicată din încăpere. Afișajul LCD îți permite să monitorizezi în timp real nivelele de gaz din locul în care este instalat, iar notificările din aplicație îți vor permite să intervii în orice moment. Când este detectată o scurgere de gaz, se afișează nivelul de gaz și se emite o alarmă vocală „Există o scurgere de gaz. Verificați acum!”. Când nivelul de scurgere a gazului crește continuu și nivelul presetat este atins, alarma detectorului sună, iar indicatorul roșu al alarmei clipește. În cazul în care temperatura din jurul senzorului crește pana la valoarea prestabilită, indicatorul roșu al alarmei clipește, se afișează nivelul valorii și se emite o alama vocala „Alarmă de căldura. Verifică acum!”, iar o notificare cu același mesaj este transmisă imediat în aplicația pentru telefonul mobil.

Smart Air Box detector de dioxid de carbon, formaldehide, compuși organici volatili, umiditate și temperatură, compatibil Tuya / Smart Life

Smart Air Box este un dispozitiv inteligent cu ajutorul căruia poți monitoriza de la distanță calitatea aerului din încăperea în care este montat. De asemenea, acest senzor de dioxid de carbon poate detecta și formaldehida, compușii organici volatili, temperatura și umiditatea. După ce asociezi produsul cu aplicația dedicată, îl poți conecta și cu alte produse SMART. De exemplu, la detectarea excesiva de formaldehidă/COV, purificatorul inteligent de aer poate porni automat; atunci când dioxidul de carbon depășește limitele, ventilatorul de aer proaspăt pornește automat; când temperatura este prea ridicata sau prea scăzuta, se poate regla automat aerul condiționat; când umiditatea este prea mare, umidificatorul inteligent va fi pornit imediat.

Senzor de inundatie wireless Orvibo SW21, protocol ZigBee

SW21 este un senzor de inundație wireless ce folosește protocolul ZigBee, de la Orvibo. Acest senzor de inundație WiFi detectează instant scurgerile de apă în spațiile unde este instalat, alertând în timp real utilizatorul pintr-un sunet acustic și pintr-o notificare trimisă prin intermediul aplicației HomeMate pe smartphone sau tableta ( iOS / Android ).

După cum poți observa și din descrierea dispozitivelor de mai sus, un senzor SMART poate îndeplinii funcții multiple și poate fi interconectat cu alte dispozitive inteligente din locuința ta. Astfel, poți crea un simplu sistem de casă inteligentă care îți îmbunătățește stilul de viață, te ajută să economisești energie și este foarte prietenos cu bugetul tău. Odată ce ai instalat un astfel de senzor inteligent, poți alege ce alte dispozitive să conectezi la acesta, poți crea scenarii unice de activare care să asigure perfecta funcționare a locuinței tale.

Pe lângă multiplele beneficii ale acestor senzori SMART, luna aceasta beneficiezi de un cadou inteligent la cumpărăturile de minim 500 RON. ACUM este momentul potrivit să îți transformi locuința și să te bucuri de un spațiu funcțional, inteligent și interconectat, care să îți ofere un stil de viață excepțional.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *