Locuința ta inteligentă cu doar câteva dispozitive SMART - AREA - Case inteligente - Smart Home, Energie regenerabila

Disponibil in curand !

Locuința ta inteligentă cu doar câteva dispozitive SMART

În momentul de față, industria produselor SMART crește continuu și pe piață apar tot felul de dispozitive menite să îți facă viața mai ușoară. Și chiar așa și este! Fiecare dispozitiv inteligent pe care îl integrezi în locuința ta îți va ușura viața prin automatizarea unor simple procese și economisirea resurselor locuinței. Poate că trăiești cu impresia că și tu poți economisii anumite resurse și nu ai nevoie de dispozitive SMART, însă dispozitivele inteligente te ajută să îți controlezi locuința la un alt nivel, unul lipsit de stres, griji sau dubii.

Pentru a-ți transforma rapid locuința într-una SMART, tot ce trebuie să faci este să automatizezi câteva procese simple, cum ar fi stinsul și aprinsul luminilor sau controlul centralei. Acestea sunt acțiuni simple pe care le poți înlocui cu niște comenzi automate în aplicația pentru telefonul mobil și pe care le poți conecta la alte dispozitive printr-un gateway pentru a crea scenarii.

Aceste automatizări nu numai că îți vor ușura viața, dar o vor și îmbunătăți. Cum? Este simplu! Poți seta lampa inteligentă să pornească odată cu apusul soarelui pentru a avea un ambient constant în locuința ta și tot astfel o poți programa să se stingă treptat atunci când te apropii de momentul culcării. Când vine vorba de centrală, un termostat inteligent te poate ajuta să economisești curent și gaz prin reducerea consumului centralei atunci când tu nu ești acasă. Tot ce trebuie să faci este să programezi centrala să se oprească după ce ai plecat din locuință și să repornească înainte să te întorci pentru a crea un ambient plăcut.

Recomandările noastre:

Smart Multi-module Gateway

Cu acest modul inteligent poți controla sub-dispozitivele conectate prin telefonul mobil din orice loc și la orice moment. Acesta este des utilizat pentru funcția de executare a scenariilor și automatizărilor chiar și atunci când dispozitivele nu sunt conectate la rețea.

Lampa LED inteligenta aplicatie Tuya

Această lampă SMART poate fi controlată de la distanță prin intermediul telecomenzii sau a aplicației dedicate pentru telefonul mobil. Poți seta cu ușurință culoarea, luminozitatea și viteza de schimbare a culorii fără să mai trebuiască să te dai jos din pat.

Termostat centrala gaz/incalzire in pardoseala WiFi+RF Compatibil Google Home si Amazon Alexa

Acest termostat inteligent Wi-Fi este compatibil cu centralele pe gaz și încălzirea în pardoseală și îți permite să alegi temperatura ideală pentru tine prin intermediul aplicației SmartLife pentru iOS și Android. Termostatul afișează temperatura exactă din încăpere și poate fi programat diferențiat pe o perioadă de 7 zile și în cadrul a 4 perioade diferite în fiecare zi.

Intrerupator cu control prin aplicatia mobila, Tuya

Indiferent de locul în care te afli, acest întrerupător poate fi conectat de la distanță și poate fi pornit sau oprit chiar din telefonul tău. Pe lângă toate acestea, întrerupătorul are și o opțiune de timp care aprinde și stinge becurile din cameră, fiind setat la ora locală în care răsare soarele și, de asemenea, ora locala a apusului.

Intrerupator inteligent Tuya ZigBee

Intrerupatorul de lumină inteligent folosește rețeaua Wi-Fi de acasă existentă pentru a oferi control fără fir al luminilor de oriunde, nu este nevoie de hub, poate înlocui cu ușurință comutatoarele tradiționale, apoi puteți începe să vă controlați luminile de pe telefonul mobil prin APLICAȚIA „Smart Life”. Întrerupătorul de lumină intelligent este, de asemenea, un intrerupator normal, pur și simplu atingeți intrerupator pentru a porni sau opri luminile.

În concluzie, prin îmbinarea câtorva dispositive SMART și crearea unor scenario ce pot fi controlate printru modul intelligent chiar de pe telefonul tău mobil ți-ai creat un stil de viață eficient, relaxant și econom.

Fiecare produs pe care îl alegi este menit să îți ușureze viața și pentru că noi ne dorim ca tu să parte de un stil de viață inteligent ți-am pregătit nenumărate REDUCERI de care să te poți bicur luna aceasta și care să te ajute să construiești locuința SMART a visurilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *