Dispozitive SMART care vor descuraja hoții - AREA - Case inteligente - Smart Home, Energie regenerabila

Disponibil in curand !

Dispozitive SMART care vor descuraja hoții

Una dintre cele mai mari frici când vine vorba de siguranța familiei, dar și a căminului nostru sunt hoții. Un pas foarte important în procesul de combatere a acestui inconvenient este realizarea faptului că nu stă în puterea noastră să le schimbăm percepția hoților despre ce e bine și ce e rău, în schimb este în totalitate job-ul nostru să ne protejăm propria familie de interacțiunea cu aceștia.

Care este cel de-al doilea pas ? Ei bine, e timpul ca dumneavoastră să treceți la fapte și cum puteți să faceți asta cel mai ușor dacă nu prin intermediul informării corecte.

Unul dintre factorii “naturali”  asupra cărora nu aveți cum să vă împotriviți, însă aveți cum să-l preveniți este interacțiunea cu hoții, mai ales dacă ținem cont de faptul că aceștia pot pătrunde în propriul dumneavoastră cămin în momentele în care nu este nimeni în acesta sau, mai rău, există doar copiii prezenți. Un gând terifiant care, spre norocul nostru, poate rămâne doar un vis urât la achiziționarea aparaturii corespunzătoare. La fel cum ne preocupăm de cumpărarea celor mai calitative țigle care să ne conceapă un acoperiși sub care să ne simțim în siguranță atunci când vremea nefastă se desfășoară cu ploi, vânt și furtuni, la fel de important este să ne achiziționăm sisteme de securitate potrivite pentru a ne proteja de orice factor extern care ne dorește răul.

Chiar dacă subiectul abordat vă poate aduce sentimente de tristețe și panică la gândul că cineva străin vă poate pătrunde în interiorul locuințe, trebuie să vă amintiți că dumneavoastră sunteți cel mai în măsură să găsiți soluții pentru orice inconvenient apare sub propriul acoperiș. Așa că o informare corectă privind modalitățile de a vă ține căminul sub control poate să vă aducă un plus de liniște.

Un al treilea pas, după realizare și informare este acționarea care trebuie făcută în funcție de nevoile fiecăruia, deoarece dumneavoastră vă cunoașteți propria locuință cel mai bine. Pentru a facilita, atât procesul de informare, cât și cel de achiziționare am pregătit pentru dumneavoastră un top al celor mai folositoare dispozitive care vă pot plasa cu un pas înaintea hoților și vă pot transforma în eroul familiei.

Începem topul cu poate unul dintre cele mai căutate dispozitive când vine vorba de notificare prezenței unei  persoane pe teritoriul unde acesta a fost montat. Shelly Motion sau unul dintre cei mai eficienți și rezistenți senzori de mișcare și vibrație a cărui baterie vă garantează până la un an de performanță cu ajutorul unei singure încărcări. Se accesează prin intermediul rețelei Wi-Fi existente în perimetrul de acțiune al aparatului și se poate controla cu ușurință de către propriul dumneavoastră telefon mobil. Cu ajutorul celor 256 de niveluri de sensibilitate veți putea regla, atât distanța, cât și tipul mișcării la care senzorul recaționează. Astfel, vă puteți proteja raftul cu economii sau obiecte prețioase de ochii curioși ai lumii sau poate chiar descuraja copiii să cotrobăie printre lucrurile dumneavoastră personale.

Pentru a continua lista senzorilor nelipsiți din locuița dumneavoastră este necesar să menționăm unul dintre cele mai elegante dispozitive care, în ciuda mărimii discrete, vă poate oferi siguranța unui cămin lipsit de oaspeți nedoriți și invitația în rândul rezidențelor SMART. Senzorul pentru ușă și geam Shelly are, după cum ne menționează din denumire, rol multiplu. Datorită design-ului compact, acesta poate fi instalat cu ușurință atât pe suprfața unui geam, cât și lângă încuietoarea unei uși. Dispozitivul utilizează rețeaua Wi-Fi a locuinței fapt ce-l lipsește de alte controlere suplimentare și de bătăile de cap oferite de senzorii obișnuiți fără conexiune la internet.  Cu ajutorul unei asemenea achiziții veți putea fi notificat prin intermediul telefonului mobil dacă cineva forțează încuietorile geamurilor sau a ușilor fără permisiunea dumneavoastră.

Poate că deja aveți acces la senzorii menționați mai sus, iar utilitatea lor este bine știută de către dumneavoastră. În cazul acesta mergem mai departe în procesul de protecție împotriva hoților cu ajutorul unui kit de alarmă wireless 99 zone cu comunicație GSM, compus dintr-o unitate centrală cu taste sensibile la atingere și ecran color de 1.7”. Alături de acesta există un senzor de ușă și fereastră cu două telecomenzi ce facilitează procesul de armare și dezarmare. Un inconvenient des întâlnit în cadrul kit-urilor de acest tip este montarea lor, lucru care împiedică multă lume din a le achiziționa. Motivul pentru care acest kit de alarmă 99 zone se diferențiază de restul produselor de pe piață este capacitatea acestuia de a fi montat în mai puțin de 20 de minute, fapt ce vă oferă mai mult timp să vă bucurați de eficiența acestuia. Știm cât de prețios este timpul și de aceea dorim ca dumneavoastră să nu duceți lipsă de acesta!

Pentru a vă continua drumul în siguranță pe tărâmul SMART vă punem la dispoziție Senzorul de mișcare Sonoff ZigBee sau cum să descurajezi orice hoț în a-ți pătrunde și a-ți cotrobăi prin propria locuință. Poate vă întrebați cum e posibil ca un dispozitiv cu o dimensiune de doar 3,5 x 3,9 cm x 2,8 cm să provoace frică în rândul hoților. Este foarte ușor! Vorbind despre aparatură tipică unei locuințe inteligente, senzorul funcționează cu ajutorul Sonoff Zigbee Bridge pentru a comunica cu alte device-uri prin intremediul rețelei Wi-Fi. Astfel, printr-o interacțiune cu senzorul acesta poate declanșa automat sistemul de iluminare din interiorul locuinței pentru a da impresia că există deja cineva în casă. Datorită unghiului de detecție care este de 110°, aparatul poate să acopere o distanță de 6m. Să nu uităm de camera video discretă disponibilă pe suprafața senzorului care poate fi controlată prin intermediul telefonului mobil, imaginile fiind disponibile tuturor membrilor familiei. Senzorul SonoffZigBee este alegerea cea mai bună dacă dumneavoastră optați pentru discreție și siguranță în același timp.

Finalizăm topul aparaturilor de care are nevoie orice cămin pentru a fi un spațiu sigur cu kit-ul conceput dintr-un sistem de securitate Orvibo 5 în 1. Acest sistem de alarma de la Orvibo este o alegere potrivită pentru securizarea locuinței la un preț avantajos. Cele 5 componente care vin la pachet sunt perfecte pentru a vă oferi o experiență completă din partea unui sistem de securitate performant. Acest kit smart conține o cameră de supraveghere Wi-Fi cu rezoluție HD care descurajează invitații nedoriți să pătrundă în interiorul casei dumneavoastră, doi senzori magnetici pentru ușă și geam care monitorizează mișcările în prezența zonelor de acces, un centru de control compact care nu ocupă mult spațiu de depozitare și un senzor de mișcare ușor de amplasat în zonele unde păstrați obiectele prețioase ale familiei. Unul dintre cele mai mari avantaje ale dispozitivelor smart este legat de posibilitatea senzorilor din kit de a vă semnala, prin intermediul aplicației instalate pe telefonul mobil, în momentul în care detectează mișcare în preajma geamurilor sau a ușilor. Achiziționarea acestui kit este cea mai simplă modalitate de a vă ține casa sub control monitorizând oricând și de oriunde activitatea din aceasta.

Produsele smart urmăresc excelența prin intermediul soluționării problemelor pe care cu toții le întâlnim zilnic. Deoarece hoții au existat mereu, aparatura smart a avut suficient timp pentru a se perfecționa, astfel am ajuns la capacitatea de a vă pune la dispoziție o serie de dispozitive care vă pot contura un trai sigur în propria locuință.

Optați pentru un stil de viață sigur alături de dispozitive SMART, deoarece aparatura inteligentă găsește mereu soluții pe măsură!

Pentru întrebări și detalii suplimentare vă așteptăm în secțiunea de compentarii!

AREA CASE INTELIGENTE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *