Control parental cu dispozitive SMART - AREA - Case inteligente - Smart Home, Energie regenerabila

Disponibil in curand !

Control parental cu dispozitive SMART

De câte ori ai avut conversația despre pierderea timpului cu lucruri inutile cu copilul tău? 10 ori? 20? 100? Indiferent de numărul de repetiții, cu siguranță ai încercat tot felul de metode de a-l pune cu „burta pe carte”. I-ai luat telefonul, i-ai interzis să stea mai mult de o oră la calculator sau televizor, însă copiii sunt inventivi și de fiecare dată găsesc metode ingenioase de a se adapta la noua situație, iar când tu ești la lucru, dispare și posibilitatea de a-l controla în fiecare moment.

Într-adevăr, copilul tău trebuie să aibă parte de propria lui intimitate, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să îl lași să scape de sub control sub pretextul că și tu și partenerul de viață sunteți la birou toată ziua și nu puteți fi cu ochii pe copil. Nu ai nevoie de camere de supraveghere în toată casa, pentru că există câteva dispozitive SMART care te vor ajuta să îți monitorizezi copilul în diferite situații, într-o manieră care să nu îi invadeze intimitatea.

 

1. Ora de sosire acasă

Este adevărat că un simplu telefon te poate ajuta să afli pe unde este copilul tău sau dacă a ajuns acasă după școală așa cum ar fi trebuit. Însă, după cum am spus, copiii sunt ingenioși, iar bateria telefonului se poate descărca și uite așa, nu mai ști dacă a ajuns acasă sau mai stă de povești pe undeva cu prietenii săi. Poți rezolva această mică problemă cu o încuietoare inteligentă, care conectată la o aplicație pentru telefonul mobil îți va permite să monitorizezi care membru al familiei a părăsit locuința sau s-a întors acasă.

Recomandarea noastră:

Încuietoare biometrică cu amprentă Tuya

Această yală SMART are o tehnologie nouă de a treia generație, cu amprentă, control din aplicația dedicată și cheie mecanică, care îți va permite să alegi metoda de deblocare a ușii și te va ajuta să monitorizezi fluxul intrărilor și ieșirilor din locuință. Această încuietoare inteligentă este ușor de instalat și necesită doar 5 minute din timpul tău și o șurubelniță.

2. Timpul petrecut la calculator/televizor

Cu toții știm că în viață avem nevoie și de puțină distracție, însă orele multiple petrecute neîntrerupt în fața televizorului și calculatorului nu sunt sănătoase pentru copilul tău. Așadar, este de înțeles de ce ai vrea să limitezi timpul pe care copilul tău îl petrece în fața ecranelor. Acest lucru este cam greu de făcut atunci când ești departe de casă, dar există câteva dispozitive inteligente care împreună te vor ajuta să ți sub control timpul petrecut în fața calculatorului și televizorul. Este vorba despre un senzor de mișcare și o priză inteligentă. Senzorul de mișcare îți va permite să vezi când s-a așezat copilul tău în fața televizorului sau calculatorului și cât timp petrece acolo, iar priza Wi-Fi îți oferă posibilitatea să întrerupi alimentarea cu electricitate a acestor dispozitive sau să programezi dispozitivul electric să se oprească după o anumită perioadă de utilizare.

BONUS: Priza inteligentă îți permite să oprești și consumul inutil de curent al dispozitivelor electronice atunci când ele nu sunt utilizate.

Recomandările noastre:

Priza programabilă inteligentă WiFi SMART compatibilă cu Alexa și Google Assistant

Știai că poți transforma aproape orice fel de echipament electronic într-un dispozitiv inteligent? Poți face foarte ușor acest lucru prin conectarea oricărui dispozitiv la o priză programabilă și automat îl vei putea programa când să pornească, când să se oprească și multe altele asemenea.

Priza inteligentă Shelly Plug, 16A (3500w), monitorizare consum, control Wi-Fi

Priza SMART Wi-Fi Shelly Plug este proiectată pentru a se încadra perfect într-o priză standard. Aceasta controlează automat iluminatul, încălzirea sau orice alt aparat electric conectat. Îți permite să gestionezi sursele electrice cu o putere de până la 3500W (16A) și să primești informații despre consum în același timp.

Priza inteligenta Shelly Plug, 16A (3500w), monitorizare consum, control Wi-FiPriza inteligenta Shelly Plug, 16A (3500w), monitorizare consum, control Wi-Fi

 

Priza SMART Wi-Fi Orvibo 2.4 GHz, control prin telefon

B25EU este o priză inteligentă Wi-Fi de la Orvibo. Aceasta se conectează wireless și se configurează foarte ușor de pe smartphone sau tabletă cu ajutorul aplicației HomeMate, disponibila pe iOS si Android, aceasta fiind compatibilă și cu asistenții virtuali Amazon Alexa și Google Assistant. Prin intermediul acestei prize SMART vei putea primi notificări în legătură cu starea aparatelor electronice și vei putea seta timpul de funcționare al acestora în timp real de oriunde te-ai afla.

priza smart wifi

Senzor de prezență și mișcare Orvibo protocol ZigBee

Te întrebi ce se întâmplă acasă când ești plecat? Atunci când ești la birou sau într-o călătorie, acest senzor de mișcare Orvibo SN11 îți supraveghează casa și îți protejează familia. În plus, senzorul poate monitoriza și cât timp petrece cineva într-o încăpere. Așadar vei fi informat când copiii stau prea mult timp la televizor în camera de zi în loc să își facă temele și vei putea să oprești TV-ul de la distanță.

Senzor de mișcare Amiko SMART HOME

Acest senzor SMART Amiko este un senzor de proximitate cu infraroșu ce utilizează tehnologia ZigBee. La detectarea unei mișcări în aria de supraveghere, trimite automat un mesaj de semnalizare către aplicația AMIKO HOME. Senzorul poate fi configurat ca element de comandă pentru automatizarea altor dispozitive SMART HOME (prize SMART, becuri LED SMART, întrerupătoare electrice SMART, controlere etc.), la detectarea mișcării în aria de acoperire.

Senzor de miscare Amiko SMART HOMEprize smart, becuri LED smart, întrerupatoare electrice smart, controlere

Iată cum un senzor inteligent împreună cu alte dispozitive SMART te pot ajuta să îți monitorizezi copilul într-o formă prietenoasă și pe de-asupra îți transformă locuința într-una SMART, protejată de pericole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *