Când buturuga mică „SMART” răstoarnă carul mare - AREA - Case inteligente - Smart Home, Energie regenerabila

Disponibil in curand !

Când buturuga mică „SMART” răstoarnă carul mare

 Bună și bine v-am regăsit!

Știți vorba aceea din popor „Buturuga mică răstoarnă carul mare?” Cam așa este și cu dispozitive le SMART mai ales atunci când vine vorba despre facturile la energie electrică.

Din moment ce facturile tot mai ridicate au devenit subiectul principal de discuție al acestei luni și „reducerile” mult așteptate se lasă …. așteptate … ne-am gândit să venim în întâmpinarea dumneavoastră cu soluții concrete.

În acest sens vă prezentăm dispozitivul:

Iată câteva dintre avantajele uriașe ale acestui mic dispozitiv:

  • Control de la distanță: se poate conecta la wifi din locuința dumneavoastră fără să fie necesar un hub, este prevăzut cu un modul cip de înaltă performanță. Poate fi pornit/oprit (on/off) de la distanță cu aplicația “Smart Life” sau “Tuya” de oriunde și oricând atâta timp cât telefonul dumneavoastră este conectat la o rețea de internet.
  • Monitorizarea consumului: Display LCD care vă va arăta în timp real consumul de energie, voltajul, precum și consumul total. Acum puteți vedea consumul de energie al aparatelor conectate, reușind astfel să gestionați consumul în mod divers și cu ușurință
  • Funcția de Timing & Delay: porniți în mod automat aparatele electrocasnice după un program prestabilit. De exemplu, puteți porni în mod automat boilerul de apă cu câteva ore înainte de sosirea dumneavoastră acasă, bucurându-vă de o baie caldă atunci când ați ajuns.
  • Material rezistent la flăcări: materialul carcasei este făcut din ABS injectat ceea ce îl face ultra rezistent la impact/temperaturi ridicate/temperaturi scăzute/izolație.
  • Sferă de Utilizare Largă: alegerea perfectă pentru împărțirea dispozitivelor electrice în câteva secțiuni izolate, folosite în case particulare, școli, magazine, mall-uri, fabrici, etc.

 

Când veți achiziționa un contor inteligent monofazat este bine să cunoașteți și parametrii acestui produs:

  • Acuratețe: Nivel 1
  • Curent nominal :60A
  • Tensiune nominală: 220V / 50Hz
  • Material/Greutate: ABS / 0.8kg

 

Așa cum am menționat la începutul acestui articol, „buturuga mică răstoarnă carul mare”, în cazul de față acest contor inteligent monofazat făcându-și treaba cu succes. Avantajul de a avea o CASĂ INTELIGENTĂ constă nu doar în dobândirea autonomiei, ci și a controlului asupra consumului și a facturilor. Pentru că părerea dumneavoastră contează vă rugăm să ne lăsați un comentariu la acest articol, întrebările dumneavoastră sau sugestii pentru materiale viitoare.

AREA Case Inteligente

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *