A scăpat factura de sub control? Nu și cu dispozitivele smart! - AREA

Disponibil in curand !

A scăpat factura de sub control? Nu și cu dispozitivele smart!

Ai pățit de nenumărate ori să primești surprize neplăcute din partea sumelor exagerate de pe facturile lunare, dar nu știi ce ai putea face pentru a schimba acest lucru ?

Liniștește-te și lasă-ne să-ți prezentăm 5 dispozitive care te vor ajuta să economisești semnificativ, atât la factura de gaz, cât și la cea de curent.

   1. Priza inteligentă programabilă prin Wi-Fi.

Poate nu e prima dată când auzi conceptul de priză inteligentă, însă haide să vedem care sunt adevăratele beneficii pe care aceasta le poate garanta.

După cum bine  știm, un dispozitiv electronic lăsat în regim de așteptare poate consuma o cantitate semnificativă de energie. Cu ajutorul unei prize inteligente puteți stopa consumul inutil de curent, deoarece orice dispozitiv conectat la aceasta poate fi programat când să se oprească, respectiv când să pornească. De asemenea, aceasta priză vă ajută să monitorizați consumul de energie electrică și vă oferă protecție când apar suprasarcini în rețeaua de electricitate.

Controlul unui asemenea dispozitiv se realizează vocal sau prin intermediul unei aplicații ușor de instalat pe telefonul mobil, lucru care facilitează întregul proces.

De câte ori ai pățit să te întorci acasă într-o zi toridă de vară și să-ți dorești să pornești aerul condiționat încă de pe drum ? Acest lucru este, în sfârșit, posibil! Utilizând aplicația gratuită, puteți programa aparatul de aer condiționat să vă creeze mediul răcoros pe care-l meritați după o zi lungă de vară.

Există o gamă variată de produse de acest tip, însă noi vă recomandăm să apelați la priza inteligenta programabilă Wi-Fi, 16A cu LED RGB, compatibila cu Tuya / SmartLife, Alexa si Google Assistant, pentru o experiență calitativă și profesională.

   2. Smart Swich – Întrerupătorul inteligent (control aplicație mobilă, Tuya)

Păstrând area dispozitivelor ce au ca scop economisirea consumului inutil de energie, punem în prim-plan unul dintre numeroasele produse care poate soluționa această problemă.

Întrerupătorul inteligent poate fi accesat de oriunde te afli. Prin confortul oferit chiar de propriul telefon, întrerupătorul poate fi pornit sau oprit la orice oră din zi.

Încearcă să-ți amintești de câte ori ai plecat de acasă, iar pe drum ți-ai adus aminte că există posibilitatea să fi lăsat becurile aprinse acasă. Cu  ajutorul acestui dispozitiv și al aplicației sale, stresul consumului de curent devine un mit.

Ai crede că ți-am oferit suficiente motive pentru care întrerupătorul smart este o achiziție de viitor, însă mai există un aspect important de menționat. Îndeplinește și o funcție de protecție a casei prin aprinderea becurilor programate în timp ce dumneavoastră sunteți plecat de acasă. Are ca scop derutarea spărgătorilor prin faptul ca dă impresia unei persoane care se află în casă.

   3. Senzor pentru detectarea scurgerilor de gaz

Majoritatea dintre noi ducem o viață agitată și plină de evenimente, lucru care ne face de multe ori să nu fim atenți la micile detalii care, însă, fac diferența. Prețul gazului a crescut semnificativ în ultima perioadă, dar acest fapt nu trebuie să fie vizibil și pe facturile dumneavoastră. Un senzor gaz poate afla dacă există sau nu o scurgere de gaz în locuința dumneavostră și astfel să o identificați pentru a nu pierde inutil gaz pe care, ulterior, să fiți nevoiți să îl plătiți.

Chiar dacă acest lucru nu este mereu sesizabil, scurgerile de gaz se pot întâmpla oricând și pot cauza dezastre greu de imaginat. Pune mereu siguranța ta și a familiei tale pe primul loc achiziționând un senzor pentru detactarea scurgerilor de gaz. Acesta poate să fie salvarea ta și a celor din jurul tău.

Cumpărând – Senzor detectare gaz – LCD, cu conexiune Wi-Fi, compatibil cu Tuya și Smart Life poți beneficia de un ecran LCD cu afișaj în timp real alături de o alarmă care se va declanșa atât pe aplicația instalată pe telefonul dumneavoastră, cât și vocal.  În același timp, senzorul detectează și temperatura din jurul acestuia. În cazul în care aceasta trece de gradele prestabilite, indicatorul roșu de alarmă clipește, se afișează nivelul valorii și se emite o alarmă vocală „Alarmă de caldură, Verifică acum”.

   4. Kit pentru controlul centralei pe gaz – on și off cloud

Ce se întâmplă dacă totuși nu ai scurgeri de gaz, dar prețul facturii continuă să crească ? Pentru o asemenea problemă vă sare în ajutor kitul pentru controlul centralei pe gaz.

Cu ajutorul acestui kit vă puteți controla sistemul de încalzire, on și off cloud – puteți comanda, din telefonul mobil, centrala dumneavoastră termică pe gaz, de oriunde v-ați afla. Sunt disponibile setări inteligente ce pot aduce economie de consum, cu temperaturi setate pe ore sau zile, setări ce pot ține cont de răsăritul / apusul soarelui sau de starea meteo.

Termostatul Cubee se integrează în aplicația Smart Life / Tuya, aplicație ce însumează o gamă  variată de produse smart home, de la senzori și prize Wi-Fi, până la electrocasnice  și termostate inteligente.

   5. Contor trifazat inteligent

Finalizăm topul celor 5 dispozitive smart cu unul dintre cele mai importante produse când vine vorba de sesizare și acționare. Contor trifazat inteligent Wi-Fi pentru monitorizare energie electrică 110V 220V 50/60Hz, compatibil cu Tuya / Smart Life poate să fie ajutorul de care nu știai că ai nevoie. Acest contor trifazat este folosit pentru măsurarea directă a puterii active în sistemele cu trei faze. Monitorizează energia electrică și ajută în procesul de conștientizare al consulului de electricitate, fapt ce vă poate face membrii familiei mult mai precauți referitor la consumul în exces.

Energia activă totală se masoară în kWh și puteți transmite indexul către operatorul rețelei fără să mai mergeți fizic la contor, astfel puteți salva timp prețios. Dispozitivul dispune de un ecran LCD unde se afișează în timp real tensiunea, curentul, puterea activă, puterea reactivă, frecvența și energia totală în kWh.

Acestea sunt doar 5 dispozitive care vă pot transforma întreaga locuința într-o casă inteligentă, astfel economisind semnificativ, atât timp, cât și bani.

Pentru orice informații în plus, vă stăm la dispoziție în secțiunea de comentarii.

AREA Case Inteligente

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *