3 dispozitive SMART care îți protejează locuința de invadatori - AREA - Case inteligente - Smart Home, Energie regenerabila

Disponibil in curand !

3 dispozitive SMART care îți protejează locuința de invadatori

Indiferent că ai plecat la muncă sau în vacanță, în momentul în care ți-ai părăsit locuința și aceasta rămâne goală și nepăzită, ea devine locul ideal prin care hoții să treacă. În medie, 49 locuințe sunt sparte zilnic și bunuri valoroase sunt furate din acestea. Cum te poți feri de un astfel de incident? Este foarte simplu. Dispozitivele SMART de protecție a locuinței au fost create special pentru a-ți proteja locuința atunci când nu ești acasă și pentru a te anunța de fiecare dată când cineva se apropie de căminul tău.

În momentul de față există cel puțin trei dispozitive SMART pe care le poți instala la tine acasă și cu ajutorul cărora îți poți proteja locuința de invadatorii nedoriți. Aceste dispozitive sunt: camera de supraveghere, încuietoarea biometrică și senzorul de mișcare.

 

1.Camera de supraveghere

Camera SMART  de supraveghere este ușor de montat și de utilizat. Aceste dispozitive inteligente au în general un unghi mare de filmare și rotație de până 360˚. Camera inteligentă se conectează la o aplicație desemnată prin care poți supraveghea activ zona în care a fost poziționată, poți vedea istoricul vizitelor înregistrate, poți crea scenarii de supraveghere și cel mai important, aplicația îți va transmite o notificare de fiecare dată când detectează activitate în perimetrul urmărit. O astfel de cameră de supraveghere WiFi este ochiul tău de veghe atunci când ești plecat.

Recomandările noastre:

Cameră de securitate cu panou solar

Această cameră de supraveghere inteligentă este dotată cu funcția de detectare inteligentă a mișcării și te va notifica imediat ce detectează mișcarea prin intermediul aplicației pentru smartphone. Totodată, funcția audio bidirecțională îți permite să auzi ce se întâmplă în lipsa ta, dar și să vorbești cu persoana care se află în fața camerei. Senzorul IR îți permite să îți supraveghezi locuința și pe timp de noapte, iar panoul solar alimentează dispozitivul cu energie pe timp de zi.

Cameră inteligentă pentru exterior Tuya

Camera inteligentă de supraveghere Tuya este o cameră de supraveghere HD cu senzor de mișcare și lumină integrată. Acesta urmărește automat mișcarea atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte și te notifică atunci când cineva se află în apropiere. Prin intermediul funcției audio bidirecționale poți auzi ce se întâmplă și poți vorbi cu persoana din fața camerei.

2.Încuietoarea biometrică

O încuietoare inteligentă este mul mai avantajoasă decât o încuietoare normală pentru ușă. În primul rând, îți poate oferi multiple metode de intrare în locuință, prin intermediul amprentei, al codului, al aplicației sau chiar al cheii. Pe lângă asta, este o yală SMART cu un nivel ridicat de siguranță ceea ce o face să fie greu de spart. Un astfel de dispozitiv SMART ține hoții la distanță în timp ce îți permite să monitorizezi și accesul făcut în locuința ta.

Recomandările noastre:

Încuietoare biometrică cu amprentă Tuya

Această încuietoare SMART are o tehnologie nouă de a treia generație cu amprentă + BLE APP + cheie mecanică, care îți permite să alegi metoda de deblocare de care ai nevoie. Prin intermediul aplicației poți partaja cheia electronică pentru a le permite și celorlalți să deblocheze ușa. Pentru a instala acest dispozitiv ai nevoie de 5 minute și o șurubelniță.

 

3.Senzorul de mișcare

Odată ce ți-ai instalat camera și încuietoarea biometrică, aproximativ 70% din locuința ta este protejată de invadatori. Dacă îți dorești totuși să benefciezi de protecție 100% mai trebuie să iei în considerare geamurile și ușile care nu intră în perimetrul camerei. Pentru a le proteja pe acestea ai nevoie doar de un senzor de mișcare SMART. Aceste mici dispozitive inteligente pentru casă se montează direct pe uși și geamuri și detectează imediat orice fel de mișcare sau vibrație. Un astfel de senzor de prezență este ultimul pas în protejarea locuinței tale.

Recomandările noastre:

Shelly Motion Wi-Fi (senzor de mișcare și vibrație)

Shelly Motion este un senzor de mișcare operat prin Wi-Fi,  care se conectează direct la router. Are o durată de viață a bateriei de peste 1 an datorită bateriei reîncărcabile de lungă durată. Datorită conexiunii W-Fi mereu online, răspunsul în timp este de sub 200 ms, astfel încât mișcarea declanșează imediat un răspuns și trimite o notificare pe aplicația dedicată pentru telefonul mobil. Are o sensibilitate reglabilă cu 256 de niveluri de setări de sensibilitate pentru a permite reglarea distanței și a mișcării la care reacționează senzorul. De asemenea, oferă detecție de manipulare cu 128 de niveluri de sensibilitate la vibrații și te va anunța la cea mai mică vibrație detectată.

Senzor de prezență și mișcare Orvibo protocol ZigBee

Atunci când ești la birou sau într-o călătorie, senzorul de mișcare Orvibo SN11 iți supraveghează casa și iți protejează familia. În plus, senzorul poate monitoriza și cât timp petrece cineva într-o cameră. Senzorii iți vor trimite alerte cu ajutorul aplicației de mobil, HomeMate (disponibila pe Android și IOS ) în momentul în care cineva intră în casă sau dacă geamul sau ușa sunt deschise.

Acestea sunt cele trei tipuri de dispozitive SMART home pe care și tu le poți instala în locuința ta pentru a o proteja de vizitatorii nepoftiți. Acestea sunt ușor de instalat și de utilizat și în doar câteva minute poți avea și tu o locuință inteligentă protejată de pericole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *